• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Barcelona este de mult timp în căutarea unui fundaș central, iar catalanii sunt pe cale să rezolvă această problemă, după ce au ajuns la un acord cu apărătorul lui Palmeiras, Yerry Mina.

În vârstă de 22 de ani, columbianul este un jucător cu apariții dese în atac, deci un fotbalist care se pliază foarte bine pe stilul Barcelonei. De altfel, Yerry Mina a marcat în ultimul meci al naționalei Columbiei, aducând un punct în remiza cu Uruguay, scor 2-2, din preliminariile CM 2016.

"Da, un acord a fost semnat și există posibilitatea ca acest copil să meargă la Barcelona. Depinde și de dorința jucătorului, poate vor veni și alte echipe cu oferte. Știu că sunt formații de top din Europa interesate de el", a spus unchiul jucătorului, Jair Mina.

Mundo Deportivo a dezvăluit că Yerry Mina ar avea o clauză potrivit căreia Barcelona îl poate transfera oricând în următorii 3 ani, pentru suma de 9 milioane de euro.

Presa din Spania scrie că Barcelona a încercat să-l aducă pe Mina pentru echipa a doua, în vară, însă mutarea nu s-a mai realizat, iar apărătorul a rămas în Brazilia.