• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După o vară în care nu s-a descurcat deloc grozav pe piața transferurilor, FC Barcelona ar putea înregistra încasări record în acest sezon. Aproape 900 de milioane de euro se așteaptă catalanii să adune din venituri în anul financiar 2017/2018.

Prezentăm cifrele pentru acest sezon, care sunt cele mai mari din lume”, a declarat directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, într-o conferință de presă, în care a arătat previziunile clubului, care se așteaptă să încaseze în total 897 milioane de euro în actuala stagiune.

Cu siguranță, veniturile vor crește substanțial și datorită transferul lui Neymar la PSG (în valoare de 222 de milioane de euro), asta deși în club nu a ajuns întreaga sumă.

Nicio altă echipă, nici măcar din NBA sau NFL nu ajuns la asemenea numere. Clubul este pe cale să-și atingă ținta în 2021”, a mai spus Grau, referindu-se la faptul că Barcelona urmărește să încaseze un miliard de euro în patru ani.

În anul financiar precedent, încheiat la 30 iunie 2017, catalanii au încasat 708 milioane de euro. Conform previziunilor actuale, în acest sezon, veniturile vor crește cu 27 de procente. Actuala stagiune ar fi a cincea consecutivă în care clubul bate propriul record în privința încasărilor.

În sezonul precedent, FC Barcelona a câștigat, spre exemplu, cu 50 de milioane de euro mai mult decât Manchester United și cu 60 de milioane de euro mai mult decât Real Madrid.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT