• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Disperată să se întărească până la finalul actualei perioade de mercato, Barcelona e dispusă să negocieze cu câți mai mulți jucători, în speranța că va reuși anumite transferuri până pe 31 august.

După Philippe Coutinho, Ousmane Dembele și Angel di Maria, sport.es susține că clubul de pe Camp Nou a luat legătura cu Valencia pentru a discuta mutarea lui Dani Parajo, actualul căpitan al ”liliecilor” și un fost jucător al lui Real Madrid.

Mijlocașul de 28 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro, dar, potrivit sursei citate, Valencia este dispusă să negocieze pentru o sumă mai mică.

În final, catalanii de la Sport mai notează că cei de la Barcelona sunt în continuare încrezători că vor putea reuși să aducă pe Camp Nou cel puțin pe unul dintre Coutinho și Di Maria (fost jucător la Rael Madrid), iar Parejo este văzut drept o variantă de rezervă.

Fostul jucător al lui Real Madrid și Getafe ar fi însă dorit la clubul catalan de Ernesto Valverde, cel care l-a antrenat în sezonul 2012-2013, atunci când a stat pe banca formației de pe Mestalla.

Cotat la 15 milioane de euro pe site-ul transfermarkt. de, Parejo mai are contract cu Valencia până în 2020.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT