• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Barcelona pregăteşte un transfer de mare viitor. Gelson Martins (Sporting) este intens monitorizat de clubul catalan şi ar putea ajunge cel mai târziu pe Camp Nou în vara lui 2017.

Fotbaliştii portughezi sunt la mare căutare în ultima perioadă, probabil acest fapt datorându-se şi parcursului excepţional al lusitanilor la Euro, acolo unde au reuşit să se impună.

Născut în Insulele Capului Verde, Gelson Martins, 21 de ani, a evoluat la naţionala Portugaliei la fiecare nivel de vârstă (foto), iar acum e gata de marea provocare a carierei. Acum câteva zile, Robert Fernandez, directorul sportiv al Barcelonei, a fost să îl urmărească pe jucător, anunţă Record, iar informaţiile pe care i le-a transmis lui Luis Enrique au fost dintre cele mai bune.

Conducătorii formaţiei blaugrana sunt uimiţi de viteza pe care o poate dezvolta extrema lui Sporting, dar şi de faptul că este un fotbalist polivalent, care poate juca în ambele benzi.

"Tot ce pot să spun în acest moment este că Gelson este monitorizat de noi. Este un jucător tânăr şi extrem de interesant. Un transfer în ianuarie? Nu am discutat încă despre aşa ceva nici cu echipa sa, nici cu jucătorul", s-a rezumat să spună Ariedo Braida, unul dintre conducătorii însărcinaţi de clubul catalan să urmărească şi să propună jucători din afara Spaniei.

6 goluri în 35 de partide a marcat Gelson Martins pentru Sporting

Potrivit presei portugheze, viteza dezvoltată de Gelson Martins e una impresionantă, fiind, din acest punct de vedere comparat cu Ronaldo.