• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Președintele lui FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i-a amenințat pe cei de la liga spaniolă că-i va reclama la FIFA și la UEFA, după ce au refuzat să amâne meciul dintre catalani și Las Palmas, care s-a disputat fără spectatori, pe Camp Nou, duminică, în ziua în care era programat referendumul pentru independența comunității autonome Catalonia.

Vom cere explicații pentru că este de neînțeles de ce nu au vrut să amâne meciul. Vom duce acest caz la cele mai înalte autorități și vor exista consecințe”, a declarat Josep Maria Bartomeu la Catalunya Radio.

Barcelona a reușit să câștige meciul cu Las Palmas cu 3-0, în timp, în afara stadionului, separatiștii catalanii se luptau cu autoritățile spaniole, care încercau să blocheze referendumul declarat ilegal de Guvernul de la Madrid.

În cazul în care ar fi refuzat să joace meciul cu Las Palmas, fără acceptul ligii, FC Barcelona ar fi pierdut partida cu 0-3 la masa verde și ar fi fost penalizată cu trei puncte.

Potrivit Digi 24, aceste incidente s-au lăsat cu sute de răniți, după ce autoritățile au apelat inclusiv la gloanțe de cauciuc și baricade.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT