• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zidane a scris deja istorie ca antrenor al lui Real Madrid, câștigând Liga Campionilor în ani consecutivi, dar va avea un sezon dificil în față. Ziarul de casă al "galacticilor" notează ca francezul se va confrunta cu mari bătăi de cap în această stagiune.

Real a câștigat Supercupa Europei la Skopje, în fața lui Manchester United și Zidane a devenit al patrulea cel mai titrat antrenor din istoria formației de pe Santiago Bernabeu. Francezul a trebuit să lase în afara lotului nu mai puțin de 6 jucători (Ceballos, Llorente, Vallejo, Mayoral, Achrad și Luca Zidane).

Antrenorul Realului are 24 de jucători la dispoziție, un lot extrem de echilibrat și un prim "11" destul de bine conturat. Cei care nu prind echipa de start, vor avea însă emoții în fiecare săptămână pentru că Zidane trebuie să lase mereu în tribune 6 jucători.

Dintre jucătorii cumpărați sau reveniți după împrumuturi în această vară, doar Theo Hernandez a prins lotul în duelul cu Manchester United. Dani Ceballos, fotbalist dorit și de Barcelona și pe care Real a plătit 17 milioane de euro a fost lăsat în tribune. MVP-ul Campionatului European Under 21 se va regăsi probabil în lotul Realului la Supercupa Spaniei.

E greu însă de crezut că Zidane va renunța de fiecare dată la aceeași jucători, astfel că ne putem aștepta ca nume grele să privească din tribune meciurile Realului. Antrenorul france a demonstrat însă și sezonul trecut că nu se teme să lase vedete în afara lotului, așa cum s-a întâmplat în stagiunea precedentă cu James Rodriguez.

Barcelona - Real Madrid din prima manșă a Supercupei Spaniei se joacă duminică, 13 august, de la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Partida va fi în format LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.