• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Interesul Realului pentru Robert Lewandowski este unul mai vechi, dar pentru prima oară clubul bavarez recunoaşte că atacantul polonez poate ajunge pe "Santiago Bernabeu" şi o face prin vocea marelui Franz Beckenbauer.

"Robert Lewandowski este unul dintre posibilele transferuri ale Realului", a recunoscut preşedintele onorific al lui Bayern Munchen, conform as.com.

La polul opus se află Thomas Muller, despre care Beckenbauer afirmă că nu va pleca de la Bayern: "Thomas a anunţat deja că vrea să rămână la echipă şi acum fanii vor şi mai mult ca el să nu plece", a mai spus "Kaiserul".

Atacantul bavarezilor nu a ascuns niciodată faptul că este un fan înrăit al Realului, iar Florentino Perez l-a plăcut mereu pe vârful de 27 de ani venit de la Borussia Dortmund. Lewa nu are o clauză de reziliere, dar conducerea lui Bayern vrea 75 de milioane de euro pentru cel care a marcat 15 goluri în acest sezon de Budesliga. Acesta putea ajunge la Real în 2014, când clubul iberic s-a interesat de el, dar acesta avea deja un acord semnat de Bayern.

Pentru a-l achiziţiona pe Lewa în acest an, Real Madrid are două variante. Prima, una greu de realizat, este să îl aducă în capitala Spaniei în această iarnă.

Cea de-a doua ar fi la vară, cu condiţia ca apelurile pe care le va face clubul în privinţa interdicţiei la transferuri primită de la FIFA să amâne cele două perioade de mercato în care nu vor putea transfera pentru iarna şi vara lui 2017.