• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Barcelona poate să-și gândul de la Hector Bellerin, jucător pe care Luis Enrique îl considera ideal pentru postul de fundaș dreapta în echipa catalană. Presa din Anglia anunță că apărătorul de 21 de ani a semnat un nou contract cu Arsenal și un anunț oficial va fi făcut în următoarele 24 de ore.

Brazilianul Dani Alves a plecat de pe Camp Nou în vară, iar Barcelona îi caută un înlocuitor pe măsură, ținând cont că Vidal nu a reușit să-l convingă pe Luis Enrique. Catalanii s-au oprit la Bellerin, jucător pe care l-au avut în curte, dar pe care l-au pierdut, așa cum s-a întâmplat și cu Cesc Fabregas. Deși presa catalană anunța că Bellerin are șanse mari să ajungă pe Camp Nou, fundașul a afirmat că vrea să rămână la Arsenal și ultimele evenimente par să confirme acest lucru.

Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii din insulă, fostul junior al Barcelonei a semnat un nou contract cu Arsenal și va primi la gruparea londoneză 100.000 de lire pe săptămână (aproximativ 6 milioane de euro pe an), de două ori și jumătate mai mult decât încasa până acum. Bellerin, al cărui vechi contract era valabil până 2019, ar fi semnat o nouă înțelegere, durata acesteia fiind de 6 ani și jumătate. Astfel, Bellerin ar putea rămâne la Arsenal până în 2023.

Crescut în La Masia, Hector Bellerin a părăsit Barcelona în 2011, atunci când avea 16 ani, pentru a merge la Arsenal, acolo unde a debutat în echipa mare în sezon 2013-2014, atunci când s-a și impus ca titular.

87 de meciuri a jucat Bellerin la Arsenal
20.000.000 de euro e cota de piață a lui Bellerin
3 goluri a marcat Bellerin la Arsenal
10 pase decisive a oferit ibericul
21 de ani are Bellerin
8 ani a petrecut Bellerin la juniorii Barcelonei