• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Unul dintre cei mai criticaţi jucători ai lui Real Madrid în ultima perioadă, Karim Benzema, a găsit explicaţia pentru atitudinea fanilor la adresa sa.

"Marchez goluri, dar atunci când e cineva care înscrie de 50 de ori într-un sezon (n.r. referire la Cristiano Ronaldo). Dacă un atacant înscrie 25 de goluri e bine, altfel...E dificil în Spania, iar cea mai grea parte este când criticile vin din partea propriilor fani, care sunt acolo pentru a te încuraja", a declarat atacantul francez într-un interviu pentru Canal +.

Benzema l-a caracterizat şi pe colegul Cristiano Ronaldo.

"Ne înţelegem bine, îmi place să loc alături de el. Lui îi place să joace din prima , este mai egoist decât mine, însă asta e normal, nu mă deranjează, cât timp este spre binele echipei", a mai spus fotbalistul în vârstă de 29 de ani.

Karim Benzema a marcat doar un gol în şapte meciuri în acest campionat pentru "galactici". În toate competiţiile, francezul a jucat 12 partide şi a marcat două goluri în acest sezon.

Transferat în 2009 de la Olympique Lyon, pentru 35 de milioane de euro, Benzema are 377 de jocuri şi 182 de goluri în tricoul lui Real, în toate competiţiile.

Cel mai bun sezon al său pe Bernabeu a fost 2015-2016, în care a marcat de 24 de ori în 27 de partide de campionat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT