• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Real a confirmat accidentarea francezului Karim Benzema, dar a anunțat că e convocat pentru meciul cu Valencia. Rafa Benitez se va decide duminică dacă îl va folosi pe atacant.


Veste proastă pentru Rafa Benitez, cu o zi înainte de deplasarea de la Valencia, pentru disputa din etapa a 18-a din La Liga. Benzema s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă și a devenit incert pentru partida de pe Mestalla.

Atacantul francez a suferit o lovitură dură la genunchiul drept la zece minute după startul ședinței de pregătire, primind îngrijiri medicale sub privirile lui Rafa Benitez, vizibil îngrijorat.

Reprezentanții presei au avut acces la ședința de pregătire doar 15 minute, Benzema fiind în continuare la pământ, primind îngrijiri. E posibil să fie vorba de mai mult decât de o contuzie și nu se știe încă dacă va face deplasarea la Valencia.

Valencia – Real se joacă duminică, de la ora 21:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.