• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid a reușit victoria serii în UEFA Champions League, 5-1 cu polonezii de la Legia Varșovia, iar la finalul partidei, Karim Benzema a vorbit despre acuzele preşedintelui Franţei, Francois Hollande.

"Nu este un exemplu de moralitate", l-a atacat şeful statului pe atacantul lui Real Madrid, exclus din naţionala Hexagonului de la începutul anului din cauza scandalului de şantaj sexual în care a fost implicat. Karim Benzema s-a apărat și a dat de înțeles că nu merită să fie luat la ţintă de preşedintele Franţei. "Ce vreți să spun? Dacă eu nu sunt un exemplu ... joc fotbal, mă bucur de aprecierea oamenilor din jurul meu și am fost bine educat de către mama mea", a spus Benzema după întâlnirea cu Legia Varșovia. Benzema a fost apărat și de antrenorul său de pe Bernabeu. "Nu am explicaţii pentru ce a spus, dar mă deranjează aceste critici", a reacţionat "Zizou".

Benzema a continuat să spună să și-ar dori să se întoarcă la naționala Franței, dar nu este nerăbdător. "Selecția? Vom vedea. Nu este nevoie să vorbim despre asta tot timpul. Trebuie să fac jocuri bune la echipa de club ca să merit convocarea. Sper să primesc apelul de selecție, dar nu pot spune că sunt nerăbdător", a mai spus Benzema, care n-a mai jucat în naţionala Franţei de peste un an, de la amicalul câştigat cu 4-0 contra Armeniei de pe 8 octombrie 2015, în care a reuşit o "dublă".

Karim Benzema are 81 de meciuri şi 27 de goluri pentru reprezentativa "cocoşilor".

VIDEO CU ULTIMUL GOL ÎNSCRIS DE BENZEMA: