• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Rivalitatea dintre FC Barcelona şi Real Madrid riscă să dea naştere unei alte controverse. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai catalanilor, Sergio Busquets, susţine că Atletico Madrid este o ameninţare mai mare decât gruparea de pe Santiago Bernabeu, în lupta pentru titlu.

"La acest moment, se poate spune că Atletico este mai puternică decât Real Madrid şi că este o ameninţare mai mare. Toată lumea crede că vor lupta pentru titlu. Devin mereu tot mai buni, au jucători cu adevărat valoroşi şi vor fi acolo până la finalul sezonului", a spus mijlocaşul de 27 de ani, într-un interviu pentru cotidianul Sport.

Atletico este lider în La Liga, cu 2 puncte peste Barcelona, dar şi un meci în plus, în timp ce Real Madrid ocupă doar poziţia a treia.

La sfârşitul acestei luni, pe 30 ianuarie, Barça şi Atleti se vor întâlni pe Camp Nou, după ce, în turul actualei ediţii de campionat, catalanii s-au impus cu 2-1 la Madrid.

Busquets a vorbit şi despre prelungirea contractului cu Barcelona, cele două părţi ajungând deja la un acord privind termenii noii înţelegeri.

"Nu ştiu dacă se va întâmpla în perioada următoare sau ceva mai târziu, dar sunt liniştit din acest punct de vedere, pentru că ştiu că preşedintele îşi va respecta cuvântul. Sper să se întâmple cât mai curând", a precizat internaţionalul spaniol.