• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ronaldo nu a reuşit să facă un meci mare nici împotriva lui Atletico, derby-ul dintre cele două forţe ale Madridului terminându-se 0-0. Starul portughez a devenit ţinta fanilor pe reţelele de socializare, după o încercare de "no look pass" în stilul lui Ronaldinho.

Criza la Real s-a adâncit, presa din Spania vorbind despre o scindare a vestiarului. După 12 runde, "galacticii" sunt la 10 puncte în spatele Barcelonei şi titlul pare jucat: : în istoria campionatului spaniol, nicio echipă nu a recuperat o diferenţă de 10 puncte pentru a câştiga un titlu de campioană.

Aşteptările fanilor blanco pentru reviriment veneau de la CR7, însă Simeone l-a anihilat în majoritatea timpului. O fază a atras în mod special atenţia: în minutul 16, lusitanul a încercat un "no look pass" spre Benzema. Juanfran a anticipat şi a fost mai rapid decât francezul, astfel că Ronaldo a devenit ţinta ironiilor pe net.

 

Vezi mai jos imaginile 

După 12 etape din La Liga, Ronaldo a marcat un singur gol în campionat, având unul dintre cele mai slabe starturi de sezon din carieră. Golgheter în La Liga în acest moment e Messi, cu 12 reuşite.

55 de şuturi spre poarta adversă are CR7 în acest sezon, rata sa de conversie fiind extrem de slabă

Comparaţiile cu Ronaldinho, cel care patentase acest gen de pase, s-au făcut imediat, iar viitorul "Balon de Aur" a ieşit destul de şifonat. Mai jos îţi prezentăm o compilaţie a paselor reuşite de brazilianul care ne-a încântat cu momentele de geniu în tricoul lui PSG, Barcelona sau Milan.