• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La gala Balonului de Aur, de luni, Cristiano Ronaldo nu l-a salutat pe Daniel Alves, după ultimele critici venite din partea acestuia, iar tensiunea a fost evidentă. După deznodământul galei, fundașul dreapta a "pus gaz pe foc" și a spus că nu înțelege de ce Neymar nu a fost pe locul al doilea, în spatele câștigătorului Messi.

Mai mult, Alves (32 de ani) a spus că, Messi Balonul de Aur cât timp va dori, iar după aceea trofeul îi va reveni lui Neymar, pe care îl vede drept un jucător cu un progres imens.

Daniel Alves face parte din cea mai bună echipă a anului 2015, unde Real Madrid și Barcelona dau câte 4 jucători.

"Neymar a avut un progres imens și e un jucător în creștere, cu siguranță se gândește să îl câștige. Îl vrea și muncește ca să îl obțină. E o surpriză pentru mine că nu a terminat pe locul al doilea. Când nu va mai câștiga Leo, va câștiga Neymar", a declarat Daniel Alves, potrivit spaniolilor de la As.

Întrebat cât timp crede că Messi va mai câștiga Balonul de Aur, fundașul dreapta brazilian a răspuns: "Cât timp dorește el. Dacă va continua la fel, nu va avea concurență. Anii trec și el se îmbunătățește, înțelege jocul mai bine. Suntem privilegiați să îl avem".