CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

După dezvăluirile făcute în jurul transferului lui Gareth Bale, care a costat peste 100 de milioane de euro, au pornit cercetările și în privința mutării lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United la Real Madrid. Portughezul rămâne cel mai scump fotbalist din toate timpurile, cu un preț mai mare decât al galezului.

100.759.418 de euro a plătit Real Madrid în schimbul lui Bale, în 2013, când l-a cumpărat de la Tottenham, potrivit contractului dintre cele două cluburi, publicat săptămâna trecută de Football Leaks.

Cristiano Ronaldo a costat, însă, mai mult de atât: 104,7 milioane de euro. Chiar dacă, inițial, Real și Manchester United s-au înțeles asupra prețului de 96,9 milioane, madrilenii au plătit suma în 3 tranșe, ceea ce a dus prețul final la 104,7 milioane de euro, potrivit spaniolilor de la Marca.

Iată cum, într-o săptămână, au fost publicate detalii până acum confidențiale din cele mai scumpe transferuri realizate vreodată în fotbal. S-a speculat inclusiv că adevărata sumă de transfer a lui Bale a fost ascunsă de șefii Realului de "frica" portughezului, pentru care era foarte important să rămână cel mai scump fotbalist din toate timpurile.