• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În  ianuarie 2016 expiră perioada de interdicție la transferuri a Barcelonei și catalanii pot aduce jucători. Mercato de iarnă e așteptat cu interes de campioana Spaniei, care nu neagă interesul pentru Paul Pogba. Numai că oficialii catalanilor cred că nu e ușor să joci la Barca.

Directorul sportiv al Barcelonei, Robert Fernandez, a vorbit despre posibilele ținte în perioada de transferuri de peste două luni: “Există posibilitatea să facem încorporări. Lucrăm la posibilitatea de a semna în iarnă. Vorbesc cu Luis Enrique zilnic. Dar trebuie să vedem ce e mai bine pentru club. Avem o listă foarte mare, se vorbește despre mulți jucători. Dar mercato de iarnă nu e unul bun, e un mercato dificil.”

Pe agenda catalanilor se află Paul Pogba, francezul lui Juventus fiind dorit pe Camp Nou: “Se află într-o condiție foarte bună, dar trebuie să judecăm totul foarte bine și să știm la ce ne așteptăm. Nu e ușor să joci la Barcelona.” Mino Raiola, agentul jucătorului, declarase după ce discutase cu șefii catalani că Pogba poate ajunge la campioana iberică doar pentru 250 de milioane de euro, incluzând aici suma de transfer, 100 de milioane, salariul jucătorului, 140 de milioane pe 6 ani, și comisionul impresarului, 10 milioane de euro.

Și Nolito e în atenția Barcelonei, lucru confirmat de asemenea de Fernandez: “E o posibilitate reală. Știm care e situația jucătorului, dar avem multe alte posibilități. E un jucător bun, într-un moment favorabil lui, e la lot, ceea ce reprezintă mereu un lucru important.”