• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Într-o perioadă în care lucrurile nu merg așa cum trebuie la Barcelona, Luis Enrique primește și vești bune. După ce a revenit la antrenamente săptămâna trecută, căpitanul Andres Iniesta este apt de joc și va putea începe ca titular în El Clasico, împotriva lui Real Madrid, informează Sport.es.

Iniesta a lipsit de pe teren mai bine de o lună, după ce s-a accidentat în meciul de la Valencia, câștigat de catalani cu 3-2. Deși inițial se credea că va sta mai mult, recuperarea a decurs conform celui mai optimist plan, iar mijlocașul de 32 de ani ar putea fi omul de care Barcelona avea nevoie pentru a trece peste această perioadă nefastă. În ultimele două jocuri de campionat, echipa lui Luis Enrique a pierdut patru puncte, după ce nu a reușit să câștige nici cu Malaga (0-0 pe Camp Nou) și nici cu Real Sociedad (1-1 pe Anoeta).

Nici în celelalte jocuri în care Iniesta a lipsit, Barcelona nu a arătat prea bine, câștigând la limită cu Granada și Sevilla și pierzând la Manchester, 1-3 cu City, în Liga Campionilor. Singura victorie la mai mult de un gol a fost cea de la Glasgow, cu Celtic, 2-0, tot în Champions League.

Înainte de marele meci de sâmbătă, Luis Enrique ar fi vrut să-l folosească pe Iniesta timp de câteva secunde în meciul de miercuri, din Copa del Rey, contra lui Hercules, însă jucătorul este suspendat pentru respectiva confruntare.

Căitanul Iniesta nu este singurul jucător care va reveni în El Clasico. Și Samuel Umtiti, accidentat atunci când se afla la naționala Franței, este apt de joc și va putea fi folosit contra lui Real Madrid. Apărătorul de 23 de ani juca chiar împotriva lui Real Sociedad, dar Luis Enrique nu a vrut să-i grăbească revenirea.

Primul El Clasico al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Meciul va putea fi văzut EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN LA LIGA