• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a rămas în umbra lui Lionel Messi în startul acestui sezon, având în vedere atât performanțele individuale, cât și cele ale echipelor la care evoluează.

Portughezul lui Real Madrid este mult în spatele argentinianului de la FC Barcelona atunci când vine vorba despre eficiența în fața porții, în La Liga.

Potrivit statisticienilor, Ronaldo a transformat în gol doar 2,08% dintre șuturile pe care le-a expediat în prima divizie spaniolă, în timp ce Messi are o rată a conversiei de 17,39%.

Astfel, pentru a ajunge la nivelul lusitanului, Messi ar trebui să nu transforme în gol niciunul dintre următoarele sale 507 șuturi spre sau pe porțile adverse.

Interesant este faptul că sud-americanul a jucat doar pentru Barcelona și a debutat în La Liga, în 2004, la 17 ani, în timp ce CR7 a ajuns în țara iberică abia în 2009, atunci când avea deja 24 de ani și avea deja în palmares trei titluri în Premier League cu Manchester United, o Ligă a Campionilor cu echipa lui Sir Alex Ferguson și un Balon de Aur câștigat.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT