• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. Liderul din Spania a acuzat arbitrajul la meciul de duminică de la Valencia, după ce un gol al lui Messi nu a fost validat, deși mingea a trecut cu o jumătate de metru de linia porții. O casă de pariuri a împăcat pe toată lumea, cu o decizie surprinzătoare.

Betfair le-a plătit câștigurile atât celor care au mizat pe remiză la meciul de duminică, cât și celor care au mers pe victoria Barcelonei pe Mestalla. Astfel, pentru casa de pariuri care sponsorizează echipa de baschet a lui Real Madrid, au fost valabile scorurile de 1-1 și și de 1-2.

De asemenea, au fost considerați câștigători și cei care au pariat că Messi va fi primul marcator din meci, chiar dacă scorul a fost deschis oficial de Valencia abia în repriza secundă, prin Rodrigo (61). Au fost plătiți și cei care au mizat pe atacantul "liliecilor". Golul valabil al Barcelonei a fost semnat de Jordi Alba, din pasa lui Messi (83).

"Betfair, într-un gest de bunăvoință și justiție pentru clienții săi, nu va plăti doar câștigurile celor care au pariat pe o remiză, ci, de asemenea, și celor care au pariat pe victoria Barcelonei", a precizat, într-un comunicat oficial, casa de pariuri care în urmă cu doar două săptămâni, pe 11 noiembrie 2017, devenise sponsor oficial al echipei de baschet a lui Real Madrid.

VIDEO Golul nevalidat al lui Messi

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT