• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Brazilianul Casemiro e un mare admirator al coechipierului său de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Nici măcar starul naţionalei ţării sale, Neymar, nu se apropie de valoarea lui Ronaldo, susţine mijlocaşul "galacticilor".

"Neymar mai are mulţi ani până să îl ajungă pe Cristiano. E impresionant ce a realizat Ronaldo în ultimii zece ani. Va câştiga Balonul de Aur în acest an, sunt sigur de asta", a declarat Casemiro.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a alcătuit şi un top al celor mai valoroşi mijlocaşi centrali din lume, din care face parte şi un rival de la Barcelona.

"Dintre jucătorii de pe postul meu îmi plac Busquets, Gabi şi Xabi Alonso. Din punct de vedere tehnic sunt impresionat de Marcelo, care loveşte incredibil mingea", a mai spus Casemiro, cumpărat de Real Madrid de la Sao Paulo pentru şase milioane de euro.

66 de meciuri a jucat Casemiro pentru Real Madrid

Un gol a înscris brazilianul pentru "galactici"