• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Imediat după numirea lui Zidane ca antrenor principal la Real, a apărut știrea conform căreia acesta l-a sunat pe Iker Casillas și i-a propus să se întoarcă la Madrid. Fostul căpitan, acum la FC Porto, a răspuns că nu e momentul, dar de fapt nu vorbea cu Zizou.

Postul de radio spaniol Cadena Ser a dezvăluit că Zidane i-a telefonat lui Iker și i-a propus să revină la Real, dar portarul a răspuns că nu e cazul pentru o astfel de discuție la mijlocul sezonului și că poate vorbi despre asta abia în vară. Câteva ore mai târziu, sursa citată a revenit și a spus că e o greșeală.

De fapt, o persoană de la un show TV din Franța care imita vocea lui Zidane l-a sunat pe Casillas, acesta fiind păcălit și răspunzând serios cererii lui Zizou. Casillas n-a fost supărat când a aflat de farsă, reacționând amuzat pe twitter, unde a publicat un video amuzant legat de ideea de a fi păcălit la telefon.