• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo are un singur gol în Primera Division, cu 11 mai puțin decât golgheterul la zi al Spaniei, rivalul Lionel Messi, dar starul de la Real Madrid nu disperă și își stabilește din nou un țel care la prima vedere pare de necrezut: portughezul a făcut pariu cu o parte dintre colegii de pe Santiago Bernabeu că va fi cel mai bun marcator al sezonului.

Ronaldo (32 de ani) a fost suspendat în primele 4 etape din La Liga, iar în cele 7 apariții din campionat a reușit să puncteze o singură dată, în victoria cu 2-1 obținută de Real Madrid pe terenul lui Getafe (VIDEO).

Potrivit spaniolilor de la Onca Cero, nu și-a pierdut deloc încrederea în propriile forțe și a făcut pariu cu mai mulți colegi cu "greutate" în vestiarul Realului, printre care și doi dintre cei care sunt pe lista căpitanilor: purtătorul de drept al banderolei, Sergio Ramos și brazilianul Marcelo.

Înțelegerea a fost una specială: oricine câștigă pariul va dona întreaga sumă unui ONG.

În schimb, lui Ronaldo îi merge excelent în Liga Campionilor. Este golgheterul la zi al competiției, cu 6 goluri în primele 4 etape. Cu 111 reușite, este și cel mai bun marcator din toate timpurile în UCL. Pe locul al doilea este Lionel Messi, cu 97 de reușite.

Pentru Real urmează derby-ul Madridului, pe terenul lui Atletico, programat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, în etapa a 12-a din Primera Division. Fazele VIDEO vor fi și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Real+sufera+dar+Ronaldo+a+devenit+golgheterul+sezonului+in+UCL