• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși transferul său la Barcelona a fost privit cu scepticism, Samuel Umtiti a reușit în perioada petrecută pe Camp Nou să-i convingă pe șefii catalanilor, dar și pe antrenorii altor echipe, cum ar fi Jose Mouriho. Ca să nu-l piardă, ținând cont că are o clauză de reziliere mai mult decât rezonabilă pentru o echipă de talia lui United, Barcelona vrea să-i ofere un nou contract.

Presa din Catalonia anunță "Operațiunea Umtiti". Conform jurnaliștilor catalani, Barcelona a început negocierile cu Umtiti și vrea să-i dubleze salariul care în prezent s-ar ridica la doar 3 milioane de euro. De asemenea, Barcelona vrea ca francezul să semneze o înțelegere valabilă până în 2022, sau 2023, actuala fiind valabilă până în 2021.

Nu în ultimul rând, șefii clubului de pe Camp Nou vor trece o nouă clauză de reziliere. Aceasta va fi de 180 de milioane de euro, de 3 ori mai mare decât cea pe care Umtiti o are în prezent.

Samuel Umtiti se află din 2016 la Barcelona, care i-a plătit 25 de milioane de euro lui Lyon în schimbul său. În acest sezon a fost apărătorul folosit cel mai constant de antrenorul Ernesto Valverde. Au lipsit Pique sau Mascherano, însă Umtiti a fost invariabil titular.

60 de milioane de euro este valoarea clauzei de reziliere a contractului lui Umtiti cu Barcelona, sumă considerată accesibilă de managerul lui Manchester United. Africanul mai are contract cu Barca până în 2021.

58 de meciuri a jucat Samuel Umtiti pentru Barcelona, în toate competiţiile

Un gol a marcat camerunezul pentru gruparea blaugrana