• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Barcelona - Malaga 0-0. Lionel Messi a ratat meciul cu Malaga din cauza unor probleme de sănătate, iar catalanii de la Mundo Deportivo au descoperit care au fost cauzele pentru care starul argentinian a fost țintuit la pat.

Potrivit sursei citate, Messi a contractat un virus la stomac, care i-a cauzat vărsături și o stare generală de neliniște, dar tratamentul medical a dat roade și cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a revenit luni la antrenamentele echipei lui Luis Enrique.

Messi a fost surprins de jurnaliști și fani intrând în baza de pregătire a Barcelonei în jurul orei 10:00 (ora 11:00, după fusul orar al României).

Campioana Spaniei a început pregătirile pentru meciul cu Celtic, din Liga Campionilor. Încă nu se știe dacă Messi va putea evolua cu scoțienii, dar un lucru este cert: rezultatele Barcelonei sunt dezastruoase, atunci când sud-americanul nu joacă.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT