• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

VIDEO Barcelona - Malaga 0-0. Lionel Messi a ratat meciul cu Malaga din cauza unor probleme de sănătate, iar catalanii de la Mundo Deportivo au descoperit care au fost cauzele pentru care starul argentinian a fost țintuit la pat.

Potrivit sursei citate, Messi a contractat un virus la stomac, care i-a cauzat vărsături și o stare generală de neliniște, dar tratamentul medical a dat roade și cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a revenit luni la antrenamentele echipei lui Luis Enrique.

Messi a fost surprins de jurnaliști și fani intrând în baza de pregătire a Barcelonei în jurul orei 10:00 (ora 11:00, după fusul orar al României).

Campioana Spaniei a început pregătirile pentru meciul cu Celtic, din Liga Campionilor. Încă nu se știe dacă Messi va putea evolua cu scoțienii, dar un lucru este cert: rezultatele Barcelonei sunt dezastruoase, atunci când sud-americanul nu joacă.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT