• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real a pierdut aseară neaşteptat, scor 0-1 pe Bernabeu, contra lui Betis, însă presa catalană cere cartonaş roşu pentru CR7, care l-a călcat pe Mandi.

Abia revenit după suspendarea de 5 meciuri, dată ca urmare a faptului că a agresat arbitrul în turul Supercupei cu Barcelona, Ronaldo este din nou aspru criticat de media apropiată marii rivale.

În ultima lună, au fost mai multe greşeli împotriva grupării blanco, care, vitregită şi de aportul lui Ronaldo, se află acum la 7 puncte în spatele Barcelonei. Probabil din dorinţa ca arbitrii să nu încline acum balanţa în favoarea Realului, presa catalană a luat foc aseară, chiar dacă elevii lui Zidane au pierdut.

Concret, se cere suspendarea lui Ronaldo în baza probei video, după ce l-a călcat pe Mandi - aparent intenţionat - în minutul 59 al confruntării de miercuri. Centralul Mateo Lahoz nu a văzut faza şi nu a punctat nimic în raport, astfel că sunt şanse mici să se vină cu o pedeapsă împotriva portughezului. Totuşi, Mundo Deportivo şi sport.es au ţinut să ţină subiectul pe prima pagină până în prezent, condamnând gestul lusitanului.

Vezi mai jos faza în cauză