• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Revenirea lui Ousmane Dembele în tricoul Barcelonei e din ce în ce mai aproape. Francezul venit pentru 105 milioane de euro de la Borussia Dortmund s-a antrenat, miercuri, pentru prima oară alături de ceilalți colegi.

Acesta a apărut în prima parte a pregătirii și, mai important, a fost lăsat și la jocul cu mingea. Aceasta a fost vestea cea mai bună primită de fanii grupării blaugrana, după victoria cu 2-0 în fața lui Sporting.

VEZI AICI IMAGINILE CU DEMBELE LA ANTRENAMENTUL BARCELONEI

După accidentarea din meciul cu Getafe (16 septembrie), starul venit de la Dortmund a fost însoţit de fratele lui şi de doctorul Ricard Pruna în Finlanda. Acolo, el a suferit o intervenţie chirurgicală coordonată de prestigiosul doctor Sakari Orava, care i-a mai avut clienţi şi pe Vermaelen sau Guardiola.

Francezul a rămas apoi sub atenta supraveghere a doctorului Ricard Pruna, care a urmărit pas cu pas recuperarea sa. "Mă întorc în două luni", a scris Dembele la scurt timp după intervenţia chirurgicală, parcă simţind că totul va decurge bine.

În meciul cu Getafe, fără să fie atins de niciun adversar, francezul de 20 de ani a simţit o înţepătură la coapsa stângă şi s-a întins pe gazon. Medicii au sosit să vadă despre ce e vorba, iar starul venit de la Dortmund a fost nevoit să ia loc pe bancă.

Astfel, speranțele fanilor ca atacantul de 20 de ani să joace în El Clasico sunt din ce în ce mai mari.

Ultimul meci al Barcelonei din 2017 va fi cel cu Real Madrid, programat pe 23 decembrie, de la ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.