• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Luca Zidane este portar, dar nu își lasă doar frații care au posturi de jucători de câmp să aducă aminte de "magia" marelui Zinedine Zidane. Goalkeeper-ul de la echipa a doua a lui Real Madrid a oferit o mostră de virtuozitate tehnică în ultimul meci pierdut de "galacticii mici".

Luca Zidane (19 ani) a luat 3 goluri în primele 18 minute ale meciului de pe terenul lui Deportivo La Coruna B, care a câștigat cu 3-0, chiar dacă din minutul 30 a jucat cu un om mai puțin, în urma eliminării lui Carlos Lopez. Unul dintre cele mai frumoase momente ale partidei a fost oferit de fiul legendarului decar al Franței.

În minutul 22, când scorul era deja 3-0, portarul de la Real Castilla a primit o pasă incomodă în careul mic și a fost imediat înconjurat de 3 jucători ai lui Deportivo B. Luca și-a păstrat calmul și a scos elegant mingea dintre adversari, continuând jocul cu o pasă scurtă, pentru construcția madrilenă.

Luca este al doilea fiu al lui Zidane. Cel mai mare este Enzo Zidane (22 de ani), cedat de Real în această vară la Alaves, unde a jucat un meci în acest sezon din La Liga, tocmai cu Barcelona (0-2 VIDEO). În afara lor, fostul Balon de Aur mai are doi fii: Theo (17 ani, mijlocaș) - la Cadeții A de la Real Madrid și Elyaz (12 ani, mijlocaș) - categoria Infantil B de la academia lui Real Madrid.

250.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Luca Zidane.

VIDEO

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT