• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, a câştigat joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur. În finalul intervenţiei sale ulterioare interviului de după acordarea trofeului, starul blanco a reuşit o glumă extrem de amuzantă.

Pe lângă declaraţiile superbe la adresa coechipierilor de la Real şi naţionala Portugaliei, fără de care nu ar fi câştigat cel mai prestigios trofeu individual din fotbal, CR7 a impresionat asistenţa printr-o glumă extrem de gustată.

"Ce vreau să îmi aducă Moş Crăciun? Încă un copil. Glumesc", a spus atacantul lusitan.

France Football i-a făcut portghezului o surpriză frumoasă, dăruindu-i un body, pe care erau imortalizate cele cinci Baloane de Aur, pentru fetiţa sa de doar câteva luni.

Iubita lui Ronaldo a născut de curând o fetiță pe care cuplul a botezat-o Alana Martina. Ceilalți 3 copii ai fotbalistului portughez sunt Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de șapte ani, și Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, gemenii născuți în iunie 2017. Primii 3 copii au fost născuți de mame surogat din Statele Unite, ale căror identități nu au fost făcute publice. Totuşi, CR7 a spus în trecut că şi-ar dori 7 copii, astfel că mai mult ca sigur, în viitor, dorinţa spusă în glumă astăzi se va împlini.

Revenind la fotbal, Cristiano Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 33 de ani, a mai obţinut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 şi 2016.

Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincţii atunci când juca pentru Manchester United. Din 2009, el evoluează la Real Madrid, echipă cu care a câştigat în sezonul trecut campionatul Spaniei şi Liga Campionilor.

Ronaldo a contribuit la calificarea Portugaliei la Cupa Mondială 2018. Naţionala lusitană este campioana europeană en titre.

Ronaldo a egalat joi recordul stabilit de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are şi el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015).