• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Criza lui Real Madrid se prelungește, după ce a bifat cel mai slab parcurs din ultimii 9 ani. După ce forma slabă a albilor a fost evidențiată și de antrenorul de la Valencia, Marcelino,  Zinedine Zidane i-a oferit o replică, marți.

Madrilenii sunt la 8 puncte în spatele liderului Barcelona, madrilenii având doar 28 de puncte după 14 etape. Ocupă locul 4 în La Liga, la 3 puncte de Valencia și la două de Atletico Madrid.

"Echipa lui Real Madrid este mai slabă decât în sezonul trecut, și-au pierdut din potențial pe parcursul ultimului an", a fost afirmația de luni a antrenorului de la Valencia, Marcelino Garcia Toral.

"Cea mai slabă echipă din ultimul an? [Marcelino] poate să spună ce vrea. Fiecare putem avea o opinie și eu nu trebuie să mă gândesc la ce au alții de spus. Dacă voi avea ceva de spus, o voi face mâine, fără cuvinte. E adevărat că trebuie să marcăm mai mult și că suntem la 8 puncte de primul loc, dar eu sunt calm, pentru că știu că acest lucru se va schimba, mai devreme sau mai târziu. În ciuda acestei situații, nu trebuie să uităm ce a realizat această echipă. Eu nu uit", a spus Zinedine Zidane, la conferința de presă de marți, cu o zi înainte de duelul cu Borussia Dortmund.

Pentru Real Madrid urmează meciul de Liga Campionilor cu Borussia Dortmund, programat miercuri, de la ora 21:45.

În campionat, va juca cel mai tare meci al etapei a 15-a din La Liga: primește vizita Sevillei, într-un meci programat sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT