• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Miercuri, 11 noiembrie, clubul valencian Levante a anunțat, pe site-ul oficial, transferul atacantului columbian Mauricio Cuero, de la formația argentiniană Banfield. Atacantul de 22 de ani a costat-o pe Levante 3,4 milioane de euro, devenind cel mai scump transfer realizat vreodată de gruparea de pe ultimul loc din Primera Division.

Cuero va fi înregistrat la Liga de Fotbal Profesionist din Spania în iarnă, în perioada de mercato. Columbianul va fi primul jucător adus să întărească echipa valenciană, dar nu și singurul. Atacantul va avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro!

Mauricio Cuero este un jucător de atac, de bandă, care vine să ajute la întărirea unui departament deficitar la Levante în acest sezon. Viteza și forța sunt principalele sale atribute, dar reușește destul de des să și marcheze. În 29 de meciuri pentru Banfield, Cuero a marcat 7 goluri în ultimul sezon.

Cuero s-a format la echipa columbiană La Equidad, de unde, după doar trei sezoane, în 2013, a făcut pasul în Europa, la FC Vaslui! La echipa antrenată atunci de Liviu Ciobotariu, columbianul nu a reușit să se impună, însă, și, după doar opt partide jucate în Liga 1, a plecat la fel de discret pe cât a venit, și a ajuns în Argentina, la Olimpo, de unde, după un an, a făcut saltul la Banfield.

Cuero a semnat cu Levante un contract valabil până în 2020.