• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Real Madrid - Barcelona 2-0. Gruparea din Capitala Spaniei a câștigat clar duelul din Supercupa Spaniei și trupa lui Valverde a devenit ținta glumelor pe internet.

Ziarul de casă al Barcelonei a recunoscut cu fair-play superioritatea rivalilor și a strâns cele mai tari meme-uri după triumful formației lui Zidane, care în retur a câștigat cu 2-0 chiar și fără Cristiano Ronaldo, suspendat.

"Asta este echipa de care are nevoie Barcelona pentru a învinge Realul" a fost mesajul postat alături de o poză în care apar Ronaldinho, Rivaldo și Davids, toți în tricoul blaugrana.

"Coșmarul pe care fiecare fan al Barcelonei îl are în această noapte" - au scris fanii Realului pe o fotografie a lui Asensio, marcator a două goluri, unul în tur și unul în retur.

Tânărul jucător a fost omul meciului și pe internet a fost o poză în care Ronaldo apare ridicând un tricoul inscripționat cu numele și numărul internaționanului spaniol de tineret.

Benzema a punctat și el o dată, și alături de o poză din timpul bucuriei scrie "Mulțumesc Marc (nr. Ter Stegen)! Așa o să devin golgheter"