• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO Real Madrid - Levante 1-1. Gareth Bale (28 de ani) a dezvăluit, într-un interviu pentru ”El Pais”, despre chinurile pe care le-a îndurat anul trecut din cauza durerilor pe care le-a avut după operația suferită la glezna dreaptă. Galezul a vorbit și despre perioada de recuperare, care ar fi trebuit să dureze mai mult

”Pe de o parte, este ușor să spun acum că ar fi trebuit să mă odihnesc mai mult pentru a mă recupera complet. Dar, când ai fost accidentat timp de trei luni, perioadă în care vezi cum îți joacă coechipierii, îți vine să te întorci cât mai repede pe gazon și asta am și făcut. .

A trebuit să iau o mulțime de analgezice pentru a juca. Acum, pot spune că ar trebui mai mult timp alocat perioadei de recuperare ca să fii capabil să te întorci 100% sănătos și să joci bine, pentru că nu ești capabil de performanțe cu durerea în gleznă”, a spus Bale.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Este pentru a doua oară când Bale recunoaște că a greșit când a decis să revină pe gazon. În luna iulie, într-un interviu pentru Marca, atacantul recunoștea că a greșit. 

”Uitându-mă înapoi la cariera mea de fotbalist, îmi dau seama că am multe de învățat despre corpul meu și despre ce accidentări pot suferi și vă pot spune că voi intra pe teren doar când sunt în condiție fizică bună”.

Bale spune că pentru minutele jucate în finala Champions League de la Cardiff cu Juventus a trebuit să muncească cel mai mult. ”Este visul suprem al oricărui fotbalist să joace într-o finală de UEFA Champions League. A fost foarte interesant să fiu pe teren deoarece cu șase săptămâni înainte eram accidentat și nu speram să ajung acolo. Am lucrat din greu, au fost sesiuni lungi de pregătire pentru a fi apt de finală. Pentru a fi capabil să joc cele 13 de minute am făcut cel mai greu lucru din cariera mea“, a spus Bale.