• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Barcelona are în continuare de plătit pentru Denis Suarez, în afara sumei de 3,25 milioane de euro plătită în vară lui Villarreal pentru răscumpărarea sa.

Presa spaniolă a aflat că Barca va mai plăti pentru Suarez şi lui Manchester City, echipa de la care catalanii l-au transferat pe mijlocaşul spaniol în 2013, la echipa secundă.

Catalanii îi vor plăti câte 800.000 de euro lui City la fiecare zece meciuri jucate pentru echipa lui Luis Enrique de Denis Suarez, până la atingerea bornei de 100 de partide în tricoul primei formaţii a grupării blaugrana.

În cazul în care Suarez va ajunge la 100 de meciuri pentru Barca, gruparea de pe Camp Nou va trebui să-i mai achite lui Manchester City 8 milioane de euro, fapt care ar ridica suma plătită de-a lungul timpului de catalani pentru mijlocaşul spaniol la 13,85 milioane de euro.

Ironia sorţii face ca primii bani să-i fie plătiţi de Barcelona lui City chiar după meciul direct de miercuri, din Liga Campionilor. Dacă va fi folosit, jucătorul iberic va bifa al zecelea joc pentru Barca chiar împotriva echipei lui Pep Guardiola.