• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo nu a mai marcat din luna octombrie pentru Real Madrid, media sa de goluri a scăzut, față de anul trecut și primește tot mai multe critici, iar forma deloc ideală a fost sesizată și de colegi.

VIDEO Real Madrid - Las Palmas 3-1. Ultima dată, portughezul a punctat pe 31 octombrie, în victoria madrilenilor cu Las Palmas, din etapa a 10-a. Are 8 goluri în 11 etape, iar următorul meci este tocmai cel împotriva Barcelonei, în primul El Clasico al sezonului, programat pe 21 noiembrie și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Fundașul stânga Nacho a găsit explicația stării de nervozitate a lui Cristiano Ronaldo. După expresia "victoriile aduc victorii", apărătorul iberic consideră că portughezul, care e un golgheter înnăscut și cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, este nemulțumit tocmai pentru că îi lipsesc golurile.

"Vorbim despre cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid. Nu l-aș susține pur și simplu, ci am încredere deplină în el. Va marca și mai mult pentru Real. Când nu înscrie, nu este fericit, iar ambiția lui este imensă. Nu poate fi fericit, dacă nu a marcat.", a declarat Nacho, potrivit goal.com.

Real Madrid - Barcelona e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.