• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Comisia Antivioleță a Federației Spaniole de Fotbal a anunțat că va investiga declarațiile lui Pique de la finalul meciului cu Espanyol. De asemenea, comportamentul său pe rețelele de socializare vor fi supuse atenției. Se presupune că ceea ce a spus jucătorul Barcelonei nu e în acord cu ideea de toleranță zero în fața violenței verbale, promovată de Comisie.

Comisie care va lua în discuție declarațiile lui Pique în ședința de sâmbătă. Acesta a spus, la finalul manșei tur a optimilor Cupei, de miercuri: “Ei înșiși își spun Minunata Minoritate. Și sunt așa de minoritari că nici nu pot umple propriul stadion. Vom vedea dacă-l umplu, la retur.” Declarația făcea referire la suporterii lui Espanyol, reacțiile fiind dure inclusiv din partea jucătorilor echipei lui Gâlcă.

Comisia Antiviolență va anliza și postprile din ultima vreme de pe diferite rețele de socializare, mai ales twiturile care au stârnit reacții dure. Prin vocea purtătorului de cuvânt, Espanyol a reacționat după declarațiile lui Pique: “Acest domn e de multă vreme provocator și a depășit de multe ori linia roșie. Se descalifică singur.”