• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Poza cu Neymar alături de Messi şi Suarez, cu ocazia unei vizite făcute de starul brazilian la Barcelona, a încins spiritele în birourile de pe Camp Nou.

Conducătorii Barcelonei sunt revoltaţi de poza pusă de Lionel Messi pe contul său de Instagram, titrată sugestiv de cotidianul catalan Sport: "Reîntregirea tridentului. Neymar s-a întors la Barcelona".

Şefii catalanilor sunt deranjaţi că poza a apărut la numai câteva ore după ce Barca l-a reclamat pe fostul său fotbalist la FIFA. Gruparea blaugrana îi solicită fotbalistului de 25 de ani despăgubiri de 8,5 milioane de euro, plus o dobândă de 10%, ceea ce ar duce suma datorată la 9,3 milioane de euro.

Apropiaţii preşedintelui Josep Maria Bartomeu consideră gestul lui Messi drept "intolerabil şi copilăresc".

Neymar a părăsit Barcelona în această vară, după patru ani, în momentul în care PSG i-a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.

Brazilianul i-a atacat chiar, după meciul parizienilor cu Toulouse, pe şefii Barcei: "Când am venit la Barcelona, totul a fost bine la început, dar apoi...Sunt acolo manageri care nu ar trebui să fie. Fanii merită mult mai mult".

Neymar a reuşit duminică două goluri, două pase decisive şi a obţinut un penalty în jocul cu Toulouse, după ce înscrisese şi în meciul de debut pentru Paris Saint Germain, la Guingamp.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT