• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Dani Alves şi Cristiano Ronaldo continuă războiul aroganţelor, unul început de brazilian după decernarea Balonului de Aur. Lusitanul l-a acuzat atunci că vorbeşte despre el doar pentru a prinde prima pagină a ziarelor.

Fundaşul dreapta al Barcelonei nu s-a lăsat mai prejos şi a postat pe Twitter o poză în care sunt incluse cele 30 de trofee pe care le-a câştigat în carieră. Mesajul a fost unul politicos: "Bună dimineaţa!". Jucătorul de 32 de ani a făcut aluzie la faptul că are aproape de două ori mai multe titluri ca Ronaldo (16). 

 

Totul a început atunci când Alves a declarat că Neymar merita să termine pe locul doi, înaintea lui CR7, lupta pentru Balonul de Aur, unul care a fost acontat de Lionel Messi, pentru a cincea oară în carieră.

Portughezul nu a rămas dator: "Toată lumea care vorbeşte despre mine apare a doua zi pe prima pagină a ziarelor. Nu fac publicitate gratis", a comentat ironic starul lui Real Madrid, vizibil deranjat de spusele internaţionalului brazilian.