• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a fost convocat de Zinedine Zidane pentru Supercupa Europei, care se va disputa mâinea seară, la Skopje, între Real Madrid şi Manchester United.

Deşi portughezul a fost oprit în lotul de 24 pentru duelul dintre câştigătoarele Champions League şi Europa League, şansele sale de a juca sunt minime.

Ronaldo a revenit la antrenamentele campioanei Europei abia pe 1 august, cu obiectivul declarat de a fi apt pentru duelurile cu FC Barcelona, din Supercupa Spaniei, programată pe 13 şi 16 august, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

În aceste condiţii, prezenţa sa printre jucătorii convocaţi de tehnicianul francez poate fi considerată o mică surpriză.

La ultimul antrenament înainte de plecarea spre capitala Macedoniei, fotbalistul de 32 de ani s-a pregătit atât separat, cât şi împreună cu restul colegilor, pentru a-şi regăsi treptat ritmul înaintea noului sezon.

În această perioadă, Cristiano Ronaldo trebuie să facă faţă şi presiunii la care este supus în contextul anchetei din cazul în care este acuzat de fraudă fiscală. Lusitanul a fost audiat acum câteva zile.

Lista jucătorilor convocaţi de Zidane pentru Supercupa Europei

Sezonul din Spania se deschide cu El Clasico din Supercupă, dintre Barcelona (câștigătoarea Cupei) și Real Madrid (campioana din La Liga). Turul se joacă pe 13 august, iar returul pe 16, ambele transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.