• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Costel Gâlcă (43 de ani) are șase meciuri fără victorie pe banca lui Espanyol, dintre care patru înfrângeri la rând, dar antrenorul român nu disperă, mai ales că cei din conducere i-au promis că vor întări lotul.

Potrivit presei din Spania, care a fost preluată și de canale media din Anglia, Espanyol se află în tratative cu Chelsea pentru aducerea a doi jucători. Este vorba despre Christian Atsu și de Papy Djilobodji (27 de ani), care pot ajunge la gruparea din La Liga doar sub formă de împrumut. 

Primul are 24 de ani, este atacant și este ghanez la origine. Ajuns la Chelsea în august 2013, de la FC Porto, Atsu n-a apucat să joace până acum pentru londonezi, fiind mereu împrumutat. Fotbalistul, care se află în atenția lui Espanyol de mai mult timp, a mai jucat, trimis de Chelsea, la Vitesse, Everton şi Bournemouth.

Papy este fundaș și este la Chelsea din 2015, când englezii l-au transferat de la Nantes. Djilobodji, care are un singur meci pentru Chelsea, mai este dorit și de Werder Bremen.

În afara atacantului și mijlocașului, oficialii lui Espanyol mai vor și un portar, numele lui Costel Pantilimon fiind vehiculat în acest sens.