• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Thibaut Courtois a început al treilea sezon în poarta lui Chelsea, însă e şi acum cu gândul la cele trei stagiuni petrecute la Atletico Madrid, toate sub formă de împrumut de la actuala sa echipă.

Fotbalul din Primera Division i-a rămas la suflet portarului belgian, care are un obiectiv clar: vrea să revină în liga spaniolă.

"Atunci când am părăsit Spania mi-am promis că într-o zi voi reveni acolo", a declarat Courtois, care mai are contract cu Chelsea până în 2019, atunci când va avea 27 de ani.

Goalkeeperul belgian format de Genk a cucerit patru trofee în cei trei ani petrecuţi la Atletico Madrid, între 2011 şi 2014: titlul, Cupa Spaniei, Europa League şi Supercupa Europei, plus o finală de Liga Campionior, pierdută după prelungiri în faţa lui Real Madrid.

"Galacticii" nu l-au uitat nici ei: i-au trimis un mesaj de încurajare cu ocazia unei accidentări suferite sezonul trecut.

Courtois a câştigat două trofee şi cu Chelsea: titlul şi Cupa Ligii Angliei.