• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, într-un interviu pentru televiziunea engleză ITV, că are de gând să-și încheie cariera ”cu demnitate” și, de aceea, nu va merge să joace în țări precum ”Statele Unite, Qatar sau Emiratele Arabe Unite”.

„Oricum îmi rămân 6-7 ani de jucat înainte să-mi închei cariera, dar o voi face la cel mai înalt nivel, într-un club mare, cu demnitate”, a declarat Ronaldo, deși într-un interviu anterior susținea că va mai juca doar 4 sau 5 ani înainte să agațe ghetele în cui.

Cristiano, care va împlini 31 de ani în februarie 2016, a scos din calcul posibilitatea să ajungă, pe final de carieră, în campionate precum MLS (S.U.A.), unde au ajuns fotbaliști ca Pirlo, Lampard, David Villa, Drogba sau Steven Gerrard, dar și campionatele bogate din țările arabe Qatar sau E.A.U. Xavi Hernandez, fostul mijlocaș al Barcelonei, joacă în Qatar, acolo unde a evoluat, timp de două sezoane, și Raul Gonzalez.

”Asta nu înseamnă că spun că e rău să joci în aceste țări, dar eu nu mă văd pe mine acolo”, a declarat portughezul, care a ajuns la Real Madrid în 2009, de la Manchester United. În tricoul ”blanco”, CR7 a înscris 326 de goluri în 315 meciuri.

”Sunt foarte fericit la Real Madrid”, susține lusitanul, despre care s-a speculat în ultima lună că ar avea neînțelegeri cu Rafa Benitez și ar vrea să plece la un alt club mare din Europa. S-a scris despre PSG, Manchester United sau chiar Chelsea că l-ar dori pe portughez.

„Toată lumea știe că iubesc Manchester United, dar acum sunt la Real Madrid și îmi e bine aici”, a mai spus Ronaldo.