• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo, autorul unei duble pentru Real Madrid în partida de la Nicosia, cu APOEL (6-0), s-a detaşat în fruntea golgheterilor Champions League, cu opt goluri înscrise de la debutul fazei grupelor ediţiei 2017-2018. Revenit în Spania, fotbalistul și-a petrecut ziua cu logodnica lui, cea care a dat naștere primului lor copil în urmă cu zece zile.

Starul lusitan a ajuns la un total de 113 goluri marcate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, fiind de altfel singurul jucător care a reuşit să depăşească până în prezent bariera de 100 de goluri în Champions League. După victoria istorică de la Nicosia, Cristiano Ronaldo s-a întors în Spania și ca să reflecte starea lui bună a postat o fotografie nouă pe Instagram. În fotografia postată pe rețeaua de socializare, Cristiano Ronaldo apare alături de viitoarea lui soție, Georgina Rodriguez, cea care în urmă cu zece zile a dat naștere unei fetițe, Alana Martina. Micuța este primul copil al cuplului, dar al patrulea pentru starul lui Real Madrid, care până acum apelase la mame surogat.

Ronaldo a început relaţia cu Georgina Rodriguez acum mai bine de un an. El și-a întâlnit actuala logodnică în capitala Spaniei într-un magazin în care aceasta lucra. Până recent, starul lui Real Madrid avea alți trei copii, toţi făcuţi însă cu mame surogat. Ultimii doi, gemeni, s-au născut la începutul lunii iunie. Jurnaliştii portughezi de la canalul SIC, preluaţi de media engleză, susţin că afacerea "Mateo şi Eva" l-a costat pe CR7 200.000 de euro. Ca o comparaţie, pentru Cristiano jr. fotbalistul i-a plătit celei care l-a născut 11,3 milioane de euro. Iniţial s-a scris că pentru gemeni ar fi dat 12 milioane de euro.