• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Anul trecut, Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un avion privat, pentru care a plătit 19 milioane de euro și un apartament la New York, în valoare de 16 milioane. Acum, starul portughez a făcut o nouă invetiție majoră și a cumpărat un hotel din Monte Carlo, pentru 140 de milioane de euro.

Afacerea a fost realizată săptămâna trecută, iar în tranzacție a fost implicată compania The Proto Group, care aparține italianului Alessandro Proto și omului de afaceri american Donald Trump, care este și candidat la președiția SUA.

Hotelul este amplasat într-o zonă exclusivistă din Monte Carlo 

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo, Alessandro Proto și Donald Trump fac afaceri împreună. Apartamentul de la New York cumpărat de fotbalist în august 2015 este amplasat în Turnul Trump și, înainte să fie cumpărat de portughez, i-a aparținut lui Proto.

În luna decembrie, Cristiano Ronaldo a intrat într-un parteneriat de imagine cu grupul hotelier portughez Pestana, deținut de Dionisio Pestana. Proiectul Pestana Group include investiții de 70 de milioane de euro și deschiderea a 4 hoteluri, în Funchal (Madeira), Lisabona, Madrid și New York.