• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Presa spaniolă a anunţat în urmă cu câteva zile că Lionel Messi ar fi în pole position pentru câştigarea Balonului de Aur, în timp ce Cristiano Ronaldo ar fi abia al treilea în acest top, al doilea fiind Neymar. Lusitanul de 30 de ani anunţă şi el că nu se vede cel care îşi va adjudeca prestigiosul trofeu.

"Messi va câştiga Balonul de Aur pentru că şi-a adjudecat tipul de trofee pentru care eşti votat. A câştigat UEFA Champions League şi titlul în La Liga. Eu, la nivel individual, am făcut probabil cel mai bun sezon al carierei, am fost cel mai bun marcator al Europei.

Balonul de Aur se decide prin voturi. Este dificil, dar nu sunt foarte preocupat pe această temă. Am spus în mai multe rânduri că nu mă aşteptam să câştig trofeul de trei ori şi totuşi am reuşit asta", a comentat Cristiano, conform marca.com.

Messi şi Cristiano au câştigat ultimele 7 Baloane de Aur, argentinianul având un avantaj minim. Cei doi sunt la egalitate la capitolul goluri marcate în 2015 pentru echipa de club şi cea naţională (45).

"El joacă pentru un club, eu pentru altul. El a câştigat tot ce se putea câştiga cu echipa de club, lucru pe care l-am reuşit şi eu. Avem o relaţie bună, ne respectăm, chiar dacă nu suntem prieteni apropiaţi", a adăugat Cristiano.

Decizia finală în privinţa "Balonului de Aur" o vom afla pe 11 ianuarie 2016. Până atunci, o bornă importantă în stabilirea ierarhiei va fi reprezentată de El Clasico. Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.