• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Real Madrid are un început dezamăgitor de sezon, iar rezultatele înregistrate de echipa lui Zidane confirmă acest lucru. Trupa blanco are 4 remize consecutive, 3 în campionat și una în Liga Campionilor, iar un fost antrenor al grupării de pe Santiago Bernabeu îl arată cu degetul pe Cristiano Ronaldo.

Antrenor la Real Madrid în două rânduri (1996-1997 și 2006-2007), italianul Fabio Capello îl consideră vinovat pe Cristiano Ronaldo pentru începutul slab de sezon. Starul portughez a suferit o accidentare în finala Campionatului European din Franța și a ratat primele meciuri ale stagiunii. Ronaldo a evoluat în doar 4 meciuri de campioat și a marcat un singur gol.

"Cristiano Ronaldo e principala problemă a lui Real Madrid în acest moment. Este cel mai bun jucător al lor și nu e sută la sută pregătit din punct de vedere fizic" a declarat Capello pentru presa din Spania.

Fotbalistul portughez de 31 de ani și-a egalat cel mai slab început de sezon de când e la Real Madrid. În sezonul 2010-2011, după 4 meciuri în La Liga, Cristiano Ronaldo marcase un singur gol.

Cu toate astea, lusitanul a terminat campionatul cu nu mai puțin de 41 de reușite, devenind golgheterul competiției. Cupa Spaniei a fost însă singurul trofeu cucerit de Real în acea stagiune pe care Ronaldo a încheiat-o cu 53 de goluri și 18 pase decisive în 54 de meciuri.