• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fabio Capello își continuă războiul la distanță cu Real Madrid. După ce l-a criticat pe Benzema în urmă cu câteva săptămâni, când a spus despre francez că joacă titular doar pentru că e preferatul lui Perez, antrenorul italian l-a înțepat și pe Cristiano Ronaldo.

Antrenor la Real Madrid în două rânduri (1996-1997 și 2006-2007), Capello a afirmat că jucătorul portughez merită să câștige în acest an Balonul de Aur însă e de părere că Ronaldo nu se ridică la nivelul lui Messi.

"Nu este un geniu, așa cum este Messi. Este însă un jucător foarte bun. Eu îl prefer pe Messi, însă Ronaldo merită să câștige Balonul de Aur. Este cel mai bun jucător al lui Real Madrid și al Portugaliei, a câștigat aproape tot în acest sezon" a declarat tehnicianul italian într-un interviu acordat celor de la Fox Sports Italia.

Afirmațiile lui Capello vin la doar două zile după ce Ronaldo a marcat un hat-trick în partida cu Atletico și a devenit cel mai bun marcator din istoria celor 265 de derby-uri madrilene, peste Alfredo Di Stefano. Zidane l-a folosit atacant central pe portughez și Capello așteaptă cu nerăbdare El Clasico de pe 3 decembrie, atunci când Ronaldo va fi din nou față în față cu Messi.

"Va fi foarte interesant de văzut modul în care va pregăti Zidane această partidă. Poate va avea nevoie de atacanți care să ajute și mijlocul sau va alege să nu le dea și sarcini defensive" a încheiat antrenorul italian, care afirma luna trecută că Morata ar trebui să fie titular în centrul ofensivei Realului.

Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, programat pe 3 decembrie și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.