• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Rafa Benitez se află într-o situaţie delicată la Real, chiar dacă formaţia blanco a pierdut un singur meci în La Liga, în acest sezon. Ronaldo ar fi total nemulţumit de tehnicianul iberic, anunţă El Confidential.

Atmosfera din lotul Realului este extrem de tensionată, după meciul pierdut la Sevilla, scor 3-2 (VIDEO AICI), ieşind la iveală o serie de probleme. Benitez pare să fi pierdut complet vestiarul, după mai multe ieşiri necontrolate, iar relaţia cu starul Ronaldo este una precară.

Conform sursei citate, portughezul le-ar fi mărturisit unor apropiaţi că e extrem de nemulţumit de poziţia sa din teren, dar şi de stilul de joc al fostului tehnician al lui Napoli, mult prea defensiv pentru o formaţie de talia unei echipe ca Real. "Cu acest antrenor nu vom câştiga nimic", i-ar fi transmis portughezul şi lui Florentino Perez.

Scandalul poate fi văzut de mulţi ca unul artificial, având în vedere că urmează El Clasico, însă există o serie de indicii potrivit cărora lucrurile nu sunt deloc calme pe Bernabeu. Nu mai departe de acum câteva zile, fostul preşedinte al albilor, Ramon Calderon a vorbit despre posibilitatea întoarcerii lui Mourinho la club. De altfel, prezent la Londra la începutul săptămânii, unde a avut loc premiera filmului ce îi poartă numele, Ronaldo nu a ascuns faptul că şi-ar dori să lucreze din nou cu "Specialul"

Meciul Real Madrid-Barcelona, de pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.