• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

VIDEO Betis - Real Madrid 1-1. Zinedine Zidane a apreciat că formaţiei sale i-a lipsit şansa, după ce a făcut duminică primul pas greşit de la venirea sa pe banca tehnică, în ciuda ploii de ocazii ale madrilenilor, informează AFP.

"Poate că meritam mai mult. Când ai ocazii, trebuie să le concretizezi. Ne-a lipsit şansa", a declarat francezul în conferinţa de presă de după meci. "Poate am ratat debutul de meci. Ştiam că primele minute vor fi dificile. Am trăit un meci dificil", a adăugat Zidane.

"Vom rămâne pe linia noastră, suntem pe drumul cel bun. Trebuie să reţinem aspectul pozitiv. Partea negativă este aceea că am pierdut două puncte, dar mergem înainte. Trebuie să ne batem până la capăt în acest campionat. Sunt mândru de jucătorii mei în această seară, dar ne-au lipsit aceste două puncte", mai spus fostul mare jucător francez.

Real Madrid rămâne astfel la 4 puncte în spatele liderului Barcelona. Echipa lui Luis Enrique a acumulat 48 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid. Catalanii au însă cu un meci mai puțin și în cazul în care își vor câștiga acea restanță se pot distanța la 7 puncte de rivalii de pe Santiago Bernabeu.

AGERPRES