• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Moment inedit în timpul decernării "Balonului de Aur" 2017. Cristiano Ronaldo a fost desemnat pentru a cincea oară cel mai bun fotbalist al anului şi a sărbătorit cucerirea trofeului acordat de France Football alături de fiul său, care s-a declarat fan al marelui său rival, Lionel Messi.

Un jurnalist de la Marca, Delfin Melero, a ţinut să-i reamintească puştiului în vârstă de şapte ani că tatăl său l-a egalat pe Messi la numărul de "Baloane de Aur" câştigate.

"Tata are la fel de multe ca Messi", i-a transmis ziaristul spaniol băiatului lui Cristiano Ronaldo.

Fiul lui Cristiano Ronaldo și-a deschis cont personal de Instagram, iar printre primele poze postate a fost una cu rivalul tatălui său.

Îți mulțumesc. Ești idolul meu, Lionel Messi”, a fost mesajul care a însoțit poza cu Ronaldo, Messi și Cristiano Jr, de la gala Best FIFA Awards.

Nu este primul moment inedit care îi are în prim-plan pe Messi și Ronaldo. În 2015, la gala decernării "Balonului de Aur", Cristiano junior a făcut cunoștință cu Messi, cu Cristiano de față.

Lionel l-a sărutat pe puștiul lui Ronaldo, iar starul Realului i-a făcut o dezvăluire argentinianului: ”Se uită pe internet la un filmuleț cu noi toți și cel mai mult vorbește despre tine”, a recunoscut, amuzat, portughezul.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT