• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dani Alves și-a prelungit contractul cu FC Barcelona în iunie anul trecut, dar ar putea părăsi gruparea catalană în această iarnă. Brazilianul are o ofertă din China, unde poate primi un salariu fabulos.

De la 1 ianuarie Aleix Sanchez a primit drept de joc și a fost deja de două ori titular, în patru meciuri jucate de campioana Spaniei în 2016. Situație în care Dani Alves ar putea să se gândească serios la oferta venită de la unul dintre cele mai puternice cluburi din China.

Presa spaniolă scrie că brazilianul în vârstă de 32 de ani are pe masă un salariu stagional de 10 milioane de euro și un contract pe trei sezoane, dacă acdeptă să joace în Extremul Orient. Clubul catalan e dispus, se pare să accepte plecarea lui Alves, care a intrat deja în cel de-al optulea sezon în tricoul balu grana.

Negocierile dificile din vara trecută și ultimele declarații ale lui Alves, care a jignit presa spaniolă, sunt și ele motive care să-i determine pe șefii Barcelonei să se gândească serios la despărțirea de Alves.